Bakker Financial Content and Services

Welkom op nbakker.com. De website van Bakker Financial Content and Services. Nick Bakker produceert journalistieke content en analyses voor beurswebsites, bedrijven in de beleggingssector en andere financiële of media bedrijven.

In 2020 zullen beursartikelen van Nick Bakker te lezen zijn in Beursgenoten of op Beursgenoten.nl. Tevens worden mailings van Beursfoon door Bakker Financial Content & Services verzorgt en maken wij in samenwerking met Trusted Media van Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer de NPEX Krant.

Daarnaast adviseren Bakker Financial Content & Services bedrijven over media-strategie en over financieringen.

Andere bedrijven die ook van de diensten van Bakker Financial Content and Services gebruik willen maken zijn natuurlijk welkom.

Nick Bakker is sinds zijn twintigste actief in de beurswereld als belegger, investeerder en speculant. Daarnaast is Nick Bakker analist, columnist en begenadigd spreker. Bakker won twee maal achter elkaar de quiz op de Binck Beleggersdag.

Tevens doet Nick Bakker regelmatig mediaoptredens bij onder andere bij BNR en schrijft hij analyses voor Beursgenoten. Bakker wordt genoemd in publicaties op onder andere IEX, FD, Beleggers Belangen, Marketupdate, RTL Z, Finanzen en Beursgenoten.

Nick Bakker was vier en een half jaar beurscommentator bij IEX.nl. Waarna hij vertrok naar Beursplein 5 voor een avontuur als daghandelaar.

Tot en met februari 2020 is Nick Bakker actief als New Business Officer bij NPEX, een effectenbeurs voor middelgrote ondernemingen.

Sinds 2020 is Bakker Financial Content and Services voor bedrijven gericht op beleggen de partner voor content, media en PR. Bent u benieuwd naar de dienstverlening en of Bakker Financial Content and Services iets voor uw onderneming kan betekenen. Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

KVK: 76814815

BTW-nummer: NL003138723B03

[contact-form-7 id=”179″ title=”Contactformulier”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *