Het grootste kwaad dat de mensheid heeft voortgebracht

Lang hebben we zitten tobben of wij ons hier wel aan moesten wagen. Maar aangezien we geen hoofdredacteur of andere collega’s kunnen betalen die ons terugfluiten en deze site ook nog ons eigen eigendom is, doen we het gewoon.

Groen is het nieuwe rood

Er was eens een wijs man die ons uitlegde:
Nick, vertrouw nooit een rooie!

Dat Bakkertje een vreselijk een cynisch mannetje is, blijkt wel uit de eerdere publicaties op Bakkers Beurs Berichten. Nu is onze blik ergens anders op gevallen. Het was namelijk moeilijk om er niet mee in aanraking te komen deze week.

We hebben het over de klimaathysterie van Greta Thunberg en haar Antifa-kliek die overduidelijk een socialistische agenda pushen onder de noemer groen.

Wat dan wel?

De wolf in schaapskleren dus. Want dit gaat helemaal niet over het klimaat. Want als dat klimaat zo belangrijk was voor de VN… waarom staat de VN toe dat:
De VS witte fosforbommen op Syrië gooit?
Saudi Arabië haar buurland Jemen kapot bombardeert?
Haar eigen medewerkers per vliegtuig de wereld rondreizen voor allerlei conferenties en andere businesstripjes?

Het is niet te verklaren. Behalve dan dat de VN maar wat graag een socialistische/communistische one world government wil en daar zelfs bereid is zestienjarige meisjes met asperger daarvoor in te zetten om dat er doorheen te drukken.

Oh, maar het zou niet om socialisme gaan zegt u? Wat dacht u hiervan? Alle drie de Thunbergjes in een Antifa shirt. U weet wel, die club die als een soort moderne SA door de straten paradeert onder het mom: Anti-Facisme…

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Weet u, dit is gewoon onze blik op deze maffe en gekke wereld anno 2019. U mag het daarmee oneens zijn. Dat is uw goed recht. Maar niet zeuren als in 2030 wij genieten van een cocktail op de Bahama’s, terwijl u gevangen zit in een communistische surveillancestaat. Want daar gaat deze wereld naartoe:

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *