Weer een knap staaltje fraude van de firma List en Bedrog

Wij blijven ons verbazen dat deze meneer niet allang door een busje van de Amerikaanse DoJ is opgehaald voor een enkeltje richting de California State Prison in Cocoran…

Maar zoals ook wel blijkt uit de vrij gekomen documenten over de man die ook een enkeltje richting California State Prison in Cocoran verdient, namelijk Jeffrey Epstein, blijk wel één ding. De wet is niet voor iedereen hetzelfde. Zeker niet als je veel geld hebt. Kijk maar even mee:

Droomwereld versus realiteit

Ik weet nog dat mijn vader een auto kocht van zo’n louche Rotterdamse autohandelaar: “Daar hebtu een mooiuh waguh an, meneer…”

Maar zelfs die louche Rotterdamse autohandelaar zou het niet uit zijn strot krijgen om een auto een waardevermeerderende asset te noemen.

Elon echter wel. Die roept dat Model 3’s straks tussen de $100K en $200K waard zijn. Maarja, waarom ook niet? Klanten oplichten, koersmanipulatie en fraude. Er zitten toch 0,0 consequenties aan. Want een boete van $20 miljoen voor iets waar je zelf een miljard rijker van werd, daar zou ik zelf ook niet bang van worden.

Oh, nog even terugkomend op die $100K waar Elon over blaat. Wellicht dat dit de realiteit is in zijn LSD-trip, maar in de realiteit in de echte wereld ziet er zo uit: