Nick Bakker

Nick Bakker is sinds zijn twintigste actief in de beurs als belegger, investeerder en speculant. Daarnaast is Nick Bakker analist, columnist, schrijver, presentator en spreker. Nick Bakker won twee maal achter elkaar de beleggersquiz op de Binck Beleggersdag in 2015 en 2016.

Tevens doet Nick Bakker regelmatig mediaoptredens bij onder andere bij BNR en schrijft hij analyses voor Beursgenoten. Bakker wordt genoemd in publicaties op onder andere IEX, FD, Beleggers Belangen, Marketupdate, RTL Z, Finanzen en Beursgenoten.

Nick Bakker was vier en een half jaar beurscommentator bij IEX.nl. Waarna hij vertrok naar de Amsterdamse effectenbeurs op Beursplein 5 voor een avontuur als daghandelaar.

Tot en met februari 2020 was Nick Bakker actief als New Business Officer bij NPEX, een effectenbeurs voor middelgrote ondernemingen die groeifinanciering zoeken. 

Sinds 2020 is Bakker Financial Content and Services voor bedrijven gericht op beleggen de partner voor content, media en PR. Bent u benieuwd naar de dienstverlening en of Bakker Financial Content and Services iets voor uw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact op via de contactgegevens op de contactpagina.